Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 350 g de lait
- 60 g de farine de blé, et un peu pour les moules
- 60 g de beurre doux, et un peu pour les moules
- 1 - 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 3 œufs, blancs et jaunes séparés
- 2 poires, détaillées en dés
- 100 g de roquefort
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1096 kJ / 262 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 18 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Soufflé au chèvre et au thym
1h
Soufflé au fromage express
50min
Soufflé à la fourme d'Ambert
40min
Flan de chèvre aux petits pois, mayonnaise d'avocat
3h 25min
Cake au roquefort, à la poire et aux noix
1h
Entrée : huîtres en écume de lard
55min
Poire rôtie au chèvre
25min
Soufflé aux artichauts
50min
Œuf toqué au bleu des Flandres - Nicolas Gautier
35min
Flan express au roquefort
30min
Soufflé de chèvre frais (Chef Eric Guérin - La Mare aux oiseaux)
35min
Soufflé au beaufort et aux noisettes
45min