Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de haricots blancs en boîte, rincés et égouttés
- ½ cube de bouillon de légumes
- 1 c. à soupe de vinaigre de xérès
- 20 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g d'eau
- 2 tranches de jambon de Bayonne
- 6 feuilles de roquette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 331 kJ / 79 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 4.5 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Mises en bouche aux saveurs marines
30 min
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2j 15 menit
Rillettes roses de thon au pamplemousse
15min
Verrines printanières
25 min
Pannacotta aux œufs de saumon
3 Std.
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20min
Crémeux de petit pois et crumble de parmesan
1h 20 min
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3u. 30min
Ballotine comme un macaron
25 min
Crème parmentière au saint-marcellin
45 min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2h 35min
Mousses de betterave en deux façons
15min