Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g de haricots blancs en boîte, rincés et égouttés
- ½ cube de bouillon de légumes
- 1 c. à soupe de vinaigre de xérès
- 20 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 50 g d'eau
- 2 tranches de jambon de Bayonne
- 6 feuilles de roquette
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 331 kJ / 79 kcal
- Eiwitten
- 4 g
- Koolhydraten
- 5.3 g
- Vetten
- 4.5 g
- Vezels
- 1.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Tartinade de chorizo
5min
Mousses de betterave en deux façons
15min
Bouchées au chèvre et chorizo
30min
Quenelles de chèvre sur purée de carottes
20min
Verrine de gelée de porto au melon
25min
Verrines printanières
25min
Crème parmentière au saint-marcellin
45min
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3 Std. 30 Min
Barquettes d'endive aux miettes de crabe
20min
Fleurs chorizo-feta
35min
Bouchées chèvre-raisin
1h
Verrine saumon-endive
10min