Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 50 g de jus de pamplemousse
- 20 g d'huile neutre
- 2 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 avocats
- 1 banane, coupée en morceaux
- le jus d'1/2 citron jaune
- 1 pincée de piment de Cayenne en poudre
- 1 pamplemousse, détaillé en suprêmes
- 130 g de chair de crabe en conserve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1348 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15 min
Verrine saumon-endive
10 Min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35 min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3 godz. 15 min
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3h 25min
Pannacotta exotique, épices-crevettes
2h 30 min
Verrine exotique
5 Min
Crumble de saint-jacques au gingembre et lait de coco
45 min
Verrine crabe-ananas, sauce avocat-coco
20 min
Verrines au tartare de saumon, moutarde douce et agrumes
40 min
Aiguillettes de canard, curry et ananas
25 Min
Carpaccio de saint-jacques
45 min