Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 50 g de jus de pamplemousse
- 20 g d'huile neutre
- 2 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 avocats
- 1 banane, coupée en morceaux
- le jus d'1/2 citron jaune
- 1 pincée de piment de Cayenne en poudre
- 1 pamplemousse, détaillé en suprêmes
- 130 g de chair de crabe en conserve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1348 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises
20min
Pannacotta exotique, épices-crevettes
2h 30min
Bouchées de saint-jacques, noisettes et topinambours
50min
Clémentine farcie au crabe
20min
Salade d'asperge, crevettes et amandes
45min
Foie gras farci aux figues
24h
Verrine crabe-ananas, sauce avocat-coco
20min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12 godz.
Verrines de betterave au crabe
15min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min
Mousses de betterave en deux façons
15min