Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- ½ gousse de vanille, fendue dans la longueur
- 50 g de jus de pamplemousse
- 20 g d'huile neutre
- 2 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 avocats
- 1 banane, coupée en morceaux
- le jus d'1/2 citron jaune
- 1 pincée de piment de Cayenne en poudre
- 1 pamplemousse, détaillé en suprêmes
- 130 g de chair de crabe en conserve
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1348 kJ / 325 kcal
- Eiwitten
- 9.3 g
- Koolhydraten
- 15 g
- Vetten
- 23 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrines de printemps aux légumes et jambon cru
1h 45min
Verrine saumon-endive
10min
Magret de canard à la myrtille
1 Std. 10 Min
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1 Std. 20 Min
Verrine crabe-ananas, sauce avocat-coco
20min
Verrine exotique
5 Min
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12h
Pannacotta exotique, épices-crevettes
2 Std. 30 Min
Verrines au tartare de saumon, moutarde douce et agrumes
40min
Crumble de saint-jacques au gingembre et lait de coco
45 Min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min
Verrine saumon, crevette, avocat et fromage frais
10min