Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'olives noires, dénoyautées
- 150 g de tomates cerise
- 50 g d'olives vertes dénoyautées
- 1 bouquet de ciboulette fraîche, ciselée
- 30 g de lait
- 2 c. à soupe de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 4 g d'agar-agar (2 sachets)
- 300 g de fromage de chèvre en bûche, coupé en morceaux
- 250 g de ricotta
- 15 g d'huile d'olive
- le jus d'1/2 citron jaune
- 4 tranches de pain de seigle
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1169 kJ / 280 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 13 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Clafoutis poivron, chorizo et fromage de chèvre
50 Min
Crumble de courgette aux herbes et à la ricotta
35 Min
Terrine courgette-basilic et concassée de tomates
5 Std. 30 Min
Tartines scandinaves
10min
Terrine de poulet au basilic
4u. 10min
Terrine de poulet à l'estragon
24h
Pannacotta parmesan
2h 20min
Terrine de chèvre à la ciboulette
4h 20min
Terrine de feta au basilic
3h
Menu veggie - Terrine de légumes au parmesan et au safran
4h 20min
Crumble de tomates
50 Min
Tartines de sardine au chèvre frais
10min