Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de parmesan
- 30 g de noisettes décortiquées
- 30 g d'amandes décortiquées
- 25 g de raisins secs sultanines (blonds)
- 1 c. à soupe d'huile neutre
- 450 g d'eau
- 4 filets de bar, sans peau
- ½ citron confit, sans la chair et détaillé en dés
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3004 kJ / 725 kcal
- Eiwitten
- 34.3 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 63 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cabillaud sauce vanille, risotto aux agrumes
1 Std. 10 Min
Glace à la citronnelle, tuile au wasabi et saumon fumé
5 godz. 35 min
Cabillaud au beurre d'agrume
55 Min
Lotte à l'andouille
1 godz. 20 min
Richard Toix - Saint-jacques en croûte d'algue et purée de topinambour au chocolat blanc
1 Std.
Tourte de canard aux fruits épicés
1 Std. 30 Min
Risotto lotte et lard
50min
Blancs de dinde épicés à la mangue, boulgour aux raisins
2 Std. 45 Min
Cabillaud aux patates douces et à l'orange
35 Min
Cabillaud au beurre d'agrumes
50min
Velouté de châtaignes parfumé à la clémentine
25 Min
Cabillaud en croûte d'épices et légumes au lait de coco
45 Min