Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 30 g de parmesan
- 30 g de noisettes décortiquées
- 30 g d'amandes décortiquées
- 25 g de raisins secs sultanines (blonds)
- 1 c. à soupe d'huile neutre
- 450 g d'eau
- 4 filets de bar, sans peau
- ½ citron confit, sans la chair et détaillé en dés
- 4 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g de beurre demi-sel, coupé en morceaux
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3004 kJ / 725 kcal
- Eiwitten
- 34.3 g
- Koolhydraten
- 5.8 g
- Vetten
- 63 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cabillaud au beurre d'agrume
55min
Cabillaud sauce vanille, risotto aux agrumes
1h 10min
Curry vert de cabillaud
50 min
Curry de cabillaud aux fruits de la Passion
1h 10min
Richard Toix - Saint-jacques en croûte d'algue et purée de topinambour au chocolat blanc
1h
Cabillaud en croûte d'épices et légumes au lait de coco
45min
Eton mess à la mangue et au citron vert
15min
Pannacotta exotique, épices-crevettes
2 godz. 30 min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3 Std. 15 Min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1h 5min
Crumble salé poireaux, pruneaux et noisettes
45min
Crumble de saint-jacques au gingembre et lait de coco
45min