Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 échalotes
- 15 g de beurre demi-sel
- 8 œufs bien frais
- 100 g de fromage, type bleu des Flandres et détaillé en cubes
- 250 g d'eau
- 1 branche d'estragon frais, ciselée
- 8 pincées de poivre noir moulu
- 8 pincées de fleur de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 622.6 kJ / 150.2 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 11.5 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Aligot
40 Min
Sauce au roquefort
20 Min
Œufs mollets en robe de noix
30 Min
Margarita aux canneberges
10min
Fondue savoyarde
25min
Cromesquis de saint-nectaire
45 Min
Œufs basse température, artichauts et girolles
2h
Confiture de lard
25min
Fondue savoyarde
15min
Crème de roquette au chèvre
30 Min
Juin - Sardines vapeur en tartinade de chèvre
Geen beoordelingen
Œuf mollet, purée de petits pois et sabayon au riesling (Zone 6)
1 Std. 30 Min