Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 échalotes
- 15 g de beurre demi-sel
- 8 œufs bien frais
- 100 g de fromage, type bleu des Flandres et détaillé en cubes
- 250 g d'eau
- 1 branche d'estragon frais, ciselée
- 8 pincées de poivre noir moulu
- 8 pincées de fleur de sel
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 622.6 kJ / 150.2 kcal
- Eiwitten
- 10.2 g
- Koolhydraten
- 1.4 g
- Vetten
- 11.5 g
- Vezels
- 0.2 g
Alternatieve recepten
Amuse bouche : ravioles de Saint-Jacques acidulées
50min
Œuf en robe verte, topinambour et sabayon acidulé (Zone 8)
Keine Bewertungen
Œufs mollets à la dijonnaise
25 min
FEVRIER Espumas au brie de Nangis, aux truffes et à la ciboulette - Nicolas Masse
2h
DECEMBRE Bouillon d'oignon et foie gras vapeur - Nicolas Gautier
40min
Minicrèmes brûlées au beaufort
3h
Œufs basse température, artichauts et girolles
2h
Œuf cocotte aux champignons et oignons
30min
Œufs mollets en robe de noix
30min
Aligot
40min
Mousse au chocolat et dentelles à l'orange
3h 10 min
Camembert rôti au Varoma
30min