Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de mozzarella, coupée en morceaux
- 300 g d'eau
- 600 g de poivrons rouges, coupés en quatre ou en huit
- 300 g de courgettes, émincées en tranches fines dans la longueur
- 1 ½ c. à café de sel fin, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 5 brins de basilic frais, ciselés
- 5 g d'huile d'olive, pour le moule
- 80 g de riz cuit
- 6 tranches de jambon cru, coupées en lanières
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1045.3 kJ / 249.8 kcal
- Eiwitten
- 16 g
- Koolhydraten
- 19.2 g
- Vetten
- 12 g
- Verzadigd vet
- 6.1 g
- Vezels
- 2.7 g
- Natrium
- 1257.1 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrine courgette-basilic et concassée de tomates
5hod. 30min
Terrine de poulet à l'estragon
24 Std.
Clafoutis petits pois-jambon
1 Std. 15 Min
Terrine de chèvre aux olives
3h 20min
Clafoutis aux tomates cerise et au chèvre
1h
Crumble de tomates
50min
Terrine de couscous à la ratatouille et à l'estragon
1h 10min
Terrine fromagère de polenta au poireau
5hod. 30min
Terrine de poulet au basilic
4h 10min
Flan d'épinard
45min
Crumble de tomates au couscous et au safran
45min
Terrine de feta au basilic
3 Std.