Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le pot au feu
- 1500 g d'eau
- 15 g de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 oignon, coupé en quatre
- 1 clou de girofle
- 250 g de carottes, coupées en deux dans la longueur
- 100 g de blancs de poireau, coupés en tronçons
- 200 - 250 g de lard ou de poitrine fumée
- 4 saucisses de porc fumées
- 300 g de chou blanc, coupé en quatre
Le farz
- 150 g de farine de sarrasin
- 50 g de crème fraîche épaisse, 40% m.g. min.
- 1 œuf
- 150 g de lait
- 20 g de beurre demi-sel, pour le service (optioneel)
- 30 g de moutarde, pour le service (optioneel)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 3175 kJ / 762 kcal
- Eiwitten
- 32 g
- Koolhydraten
- 37.3 g
- Vetten
- 54 g
- Vezels
- 6.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Saucisses aux cocos de Paimpol
1 godz. 20 min
Riz au lait
1sa
Galette de blé noir au beurre de sardine
45 Min
Choucroute de la mer
40 dk
Sauce beurre blanc
20 Min
Cocos de Paimpol au chorizo, crèmes brûlées à la carotte
2h
Kouign-amann
2 Std. 15 Min
Lotte à l'andouille
1 godz. 20 min
Colombo de porc
1 Std. 15 Min
Filet mignon exotique
35 dk
Galettes de blé noir aux saint-jacques, sauce à l'andouille
1 Std. 10 Min
Rougail saucisse
50 Min