Soupe de camembert au blanc de poireau et basilic

Soupe de camembert au blanc de poireau et basilic

3.9 20 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 1u.
4 portions

Ingrediënten

  • 20 baies roses
  • 250 g d'eau
  • 200 g de blancs de poireau finement émincés et coupés en bâtonnets (3 cm)
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 1 bouquet de basilic frais équeuté
  • 700 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 300 g de bouillon de légumes reconstitué
  • ½ camembert au lait cru, bien fait, coupé en morceaux
  • 200 g de pâte feuilletée maison
  • 1 jaune d'œuf battu pour la dorure
  • 4 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 23 g
Calorieën 4381 kJ / 1058 kcal
Vetten 93 g
Vezels 5 g
Koolhydraten 31 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...