Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 baies roses
- 250 g d'eau
- 200 g de blancs de poireau, finement émincés et coupés en bâtonnets (3 cm)
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 bouquet de basilic frais, équeuté
- 700 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 300 g de bouillon de légumes reconstitué
- ½ camembert au lait cru, bien fait, coupé en morceaux
- 200 g de pâte feuilletée maison
- 1 jaune d'œuf battu pour la dorure
- 4 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4381 kJ / 1058 kcal
- Eiwitten
- 23 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 93 g
- Vezels
- 5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème de courgette au bleu
25 Min
Potage au poireau
30 Min
Soupe à l'oignon
1 Std. 10 Min
Mille-feuilles de pomme de terre au foie gras
3 Std. 35 Min
Coulommiers comme un gâteau
12 Std.
Soufflé de chèvre frais (Chef Eric Guérin - La Mare aux oiseaux)
35min
Velouté de concombre aux noix
10 min
Soupe au lait
20 Min
Soufflé au beaufort et aux noisettes
45 Min
Tatin de poireau
55 Min
Gratinée aux oignons
50 min
Soupe à l'ail
40 Min