Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 2 magrets de canard avec la peau, incisés en quadrillage côté peau
- 2 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 branches de romarin frais
- 150 g de miel
- 50 g de vinaigre de framboise
- 1 clou de girofle
- 1 étoile de badiane
- 100 g d'eau
- 1 c. à café de fond de veau
- 500 g de navets nouveaux
- 250 g de myrtilles
- 10 g de beurre
- 100 g de jus d'orange
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2669 kJ / 636 kcal
- Eiwitten
- 55.3 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 24.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Magret de canard aux châtaignes, sauce aux airelles
55 Min
Filet mignon de veau aux écorces d'oranges confites-purée betteraves-pommes de terre
1 Std. 15 Min
Sauce bordelaise
45 Min
Truites farcies à la ricotta
40 Min
Bar au beurre de groseilles
55 Min
Filet mignon aux nectarines
40 Min
Magret de canard aux cinq épices, champignons, légumes et riz
1 Std. 15 Min
Filet mignon de veau à la framboise, mousseline de céleri rave.
45 Min
Filet de canard, navets à l'orange glacés au miel
55 Min
Sauce périgourdine
35 Min
Magret de canard et sa sauce vin et chocolat
40 Min
Filet mignon aux cèpes et châtaignes
45 Min