Magret de canard à la myrtille

Magret de canard à la myrtille

4.4 32 beoordelingen
Voorbereiding. 35min
Totaal 1u. 10min
4 portions

Ingrediënten

  • 2 magrets de canard avec la peau incisés en quadrillage côté peau
  • 2 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 2 branches de romarin frais
  • 150 g de miel
  • 50 g de vinaigre de framboise
  • 1 clou de girofle
  • 1 étoile de badiane
  • 100 g d'eau
  • 1 c. à café de fond de veau
  • 500 g de navets nouveaux
  • 250 g de myrtilles
  • 10 g de beurre
  • 100 g de jus d'orange

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 portion

Eiwitten 55.3 g
Calorieën 2669 kJ / 636 kcal
Vetten 24.5 g
Koolhydraten 45 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...