Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de farine
- 125 g de beurre demi-sel bien froid, en cubes
- 80 g d'eau
- 150 g de cresson frais, trié et essoré
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 1 c. à soupe de jus de citron
- 150 g de fromage frais à l'ail et aux fines herbes, type Boursin
- 15 g de beurre mou, pour la plaque
- 600 g de saumon frais, en 1 seul morceau, coupé dans la partie la plus épaisse du filet
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de lait
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2330 kJ / 559 kcal
- Eiwitten
- 30 g
- Koolhydraten
- 32 g
- Vetten
- 43 g
Alternatieve recepten
Tarte automnale
1h 15min
Aiguillettes de canard panées aux noisettes, purée de céleri et sauce au cidre
1h
Tarte asperge-ricotta
1 Std. 25 Min
Tourte saumon-oseille
1h 15min
Paupiette de sole aux épinards et au lard
1h
Chaussons aux épinards, dip vert
2 godz. 10 min
Ravioles végétales de moules, crémeux à l’ail d’Arleux
50min
Quiche saumon épinards façon Saint-Honoré
2 godz. 10 min
Tarte printanière
50min
Rouleaux fromage de chèvre-crevette
40min
Croquettes de poisson
45min
Koulibiac
1h 35min