Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le roulé d'épinards
- 3 œufs, blancs et jaunes séparés
- 500 g d'épinards frais
- 80 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- ¼ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
La farce au fromage
- 70 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 200 g de fromage de chèvre frais, type Petit Billy
- ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 - 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 787 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 9 g
- Vetten
- 13 g
- Vezels
- 2 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Roulé aux épinards, saumon et fromage à tartiner
50 Min
Flan de patate douce aux épices
55 Min
Crumble de potiron et jambon
1 Std. 10 Min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45 Min
Flan au chèvre, fondue de poireau et sauce au yaourt
50 Min
Amuse bouche : cromesquis de carotte
1 Std.
Roulé aux carottes, oseille et fromage frais
1 Std. 30 Min
Clafoutis courgettes, basilic et chèvre
55 Min
Crumble de courgette aux herbes et à la ricotta
35 Min
Roulé à la tomate et chèvre aux fines herbes
25min
Roulé de potiron
1 Std. 30 Min
Tatin de poireau
55 Min