Terrine de feta au basilic

Terrine de feta au basilic

4.2 32 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 3u.
8 parts

Ingrediënten

  • 15 feuilles de basilic frais
  • 200 g de feta coupée en morceaux
  • 250 g de ricotta
  • 150 g de crème fraîche légère
  • 2 œufs
  • 2 pincées de sel à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
  • 20 g d'huile d'olive et 1 c. à soupe pour le moule
    20 g d'huile d'olive, parfumée au basilic, et 1 c. à soupe pour le moule
  • 400 g de tomates cerise

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 part

Eiwitten 10.1 g
Calorieën 952.6 kJ / 229.4 kcal
Vetten 19.2 g
Vezels 0.6 g
Koolhydraten 3.9 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...