Terrine de feta au basilic
TM5 TM6

Terrine de feta au basilic

4.1 (26 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 15 feuilles de basilic frais
  • 200 g de feta, coupée en morceaux
  • 250 g de ricotta
  • 150 g de crème fraîche légère
  • 2 œufs
  • 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
  • 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
  • 20 g d'huile d'olive, et 1 c. à soupe pour le moule
  • 400 g de tomates cerise

Voeding
per 1 part
Calorieën
952.6 kJ / 229.4 kcal
Eiwitten
10.1 g
Koolhydraten
3.9 g
Vetten
19.2 g
Vezels
0.6 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten