Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g d'échalotes, coupées en deux
- 1 gousse d'ail
- 50 g de beurre doux, et un peu pour les ramequins
- 500 g de champignons de Paris frais, brossés et coupés en deux
- 30 g de champignons des bois déshydratés
- 200 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 200 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 4 blancs d'œufs
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 921 kJ / 222 kcal
- Eiwitten
- 9.5 g
- Koolhydraten
- 3.5 g
- Vetten
- 19 g
- Vezels
- 2.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chou-fleur en soufflé
55min
Clafoutis courgette, chèvre et noisettes
45min
Petit flan au roquefort et brocoli
40min
Flans de poireau
35 Min
Flan d'aubergine
1h
Tarte de Savoie au chou
1h 30min
Terrine épinard-brocoli
4h 45min
Brandade de sardine
35 Min
Tarte à la betterave et au chèvre frais
45min
Terrine de feta au basilic
3h
Cake au chou-fleur
1h 15 min
Cake aux carottes, persil et chèvre
1h 10min