Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 citron jaune non traité, la moitié du zeste et le jus
- 150 g d'eau
- 100 g d'olives noires dénoyautées
- 100 g d'olives vertes dénoyautées
- 100 g de vin blanc sec
- 100 g de sucre en poudre
- 300 g de pommes de terre, coupées en rondelles (5 mm env.)
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 534 kJ / 127 kcal
- Eiwitten
- 0.8 g
- Koolhydraten
- 19.4 g
- Vetten
- 4.6 g
- Vezels
- 1.3 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrine de poulet au basilic
4h 10min
Tarte aux 3 légumes
1 godz. 25 min
Légumes grillés en corolles
1h
Soupe fraîche d'abricots au muscat et aux griottes
2 godz. 15 min
Minigratins à la grecque
20min
Pavlova mangue-kiwi
4h 10min
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1h 15min
Minitartelettes à la carotte et à la crème d'orange
2 godz.
Gâteau en verrine
40 Min
Terrine de légumes et mozzarella
2 godz.
Verrines "toutes vertes"
30 min
Carottes parfumées
5 min.