Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- farine, pour le plan de travail
- 1 pâte feuilletée maison
- 20 g de beurre doux
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 10 - 12 gousses d'ail nouveau, épluchées
- 1 c. à soupe de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de vinaigre balsamique
- 250 g d'eau
- 4 branches de thym citron
- 3 gros œufs (63-73 g)
- 200 g de crème liquide 35% m.g.
- 120 g de fromage de brebis frais
- 120 g de fromage de chèvre frais
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 5 brins de ciboulette fraîche, ciselée
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 2381 kJ / 569 kcal
- Eiwitten
- 11.5 g
- Koolhydraten
- 23.7 g
- Vetten
- 23.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de légumes anciens au fromage de brebis
1 godz.
Tarte aux épinards et citron confit
1 Std. 20 Min
Tatin de poireau
55min
Cake au chou-fleur
1 Std. 15 Min
Agneau farci aux légumes et fruits secs
3 Std. 15 Min
Soupe de camembert au blanc de poireau et basilic
1 godz.
Tartelette au saint-nectaire
1 godz. 30 min
Tarte printanière
50min
Tarte aux légumes croquants
1 godz.
Tartelette au chèvre et crème d'épinard
50min
Gâteaux de champignons
1 Std. 15 Min
Tourte au roquefort
2h 15min