Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de beurre demi-sel
- 400 g de feuilles de blette, coupées en gros morceaux
- 250 g de fromage de brebis frais, ou de fromage de chèvre frais
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 pincées de romarin frais, frais ou déshydraté
- 1500 g d'eau
- 8 sardines fraîches entières, vidées, nettoyées et étêtées
- huile, pour le Varoma
- 200 g de riz blanc
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2212 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 48.3 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 28.5 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Carré feuilleté aux champignons
1h 45min
Thon encebollado
1h 15 min
Sardines en papillote, salade de haricots verts
1 godz. 5 min
Coquillages en vapeur de citron et salade de roquette
1h
Mini-tourtes agneau aubergine
1h 30min
Œufs ananas - Christophe Aribert
Geen beoordelingen
Aillade de veau
1h 30min
Palourdes au cidre
35 Min
Truites farcies à la ricotta
40min
Vol-au-vent aux moules et chou frisé
1h 20 min
Chou farci au haddock
1h
Canon d'agneau aux herbes, flan d'épinard et petits légumes
1h 15 min