Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 20 g de beurre demi-sel
- 400 g de feuilles de blette, coupées en gros morceaux
- 250 g de fromage de brebis frais, ou de fromage de chèvre frais
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 6 pincées de romarin frais, frais ou déshydraté
- 1500 g d'eau
- 8 sardines fraîches entières, vidées, nettoyées et étêtées
- huile, pour le Varoma
- 200 g de riz blanc
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2212 kJ / 530 kcal
- Eiwitten
- 48.3 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 28.5 g
- Vezels
- 2.8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Garbure
1h 10min
Huîtres en papillote d'épinards, beurre crémeux aux algues
35 min
Chou farci au haddock
1 godz.
Agneau au citron
1h 10min
Alicuit de canard
1 godz.
Ris d'agneau à la zamorana
50 min
Royale de moules marinières au muscadet - Eric Guérin
3 godz. 20 min
Juin - Sardines vapeur en tartinade de chèvre
Geen beoordelingen
Marmite aux palourdes
1 Std. 50 Min
Saint-jacques à la dieppoise - Laurent Clément
1 Std. 30 Min
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1 godz. 15 min
Cotriade
1 godz.