Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de lait
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- 15 g de sucre en poudre
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 1 c. à café de gingembre en poudre
- 1 clou de girofle
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 65 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 100 g de fruits frais variés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1543 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 26.5 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15min
Verrines à l'orange
1h 15min
Tartare de crevettes et fenouil aux agrumes, crème de ricotta Passion et baies roses
15 Min
Clémentine farcie au crabe
20 min
Mousse au chocolat magique
15 Min
Verrines bretonnes au lait ribot
30 min
Bavarois d'asperge
15 Min
Parfait chocolat et thé fleuri
3h 55min
Petite crème express aux fruits rouges
15 Min
Bar en croûte de fruits secs
45 min
Noix de saint-jacques, purée de panais à l'anis
40 min
Mousse au chocolat et dentelles à l'orange
3h 10min