Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de lait
- 50 g de crème liquide 35% m.g.
- 15 g de sucre en poudre
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 1 c. à café de gingembre en poudre
- 1 clou de girofle
- 1 pincée de noix de muscade en poudre
- 65 g de chocolat noir, détaillé en morceaux
- 100 g de fruits frais variés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1543 kJ / 369 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 26.5 g
- Vetten
- 27 g
In Collecties
Alternatieve recepten
AOUT Verrine ratatouille, oeufs sous pression - Richard Toix
1hod. 15min
Crabe et pamplemousse sur crème avocat-banane
15 min
Parfait chocolat et thé fleuri
3h 55min
Mises en bouche aux saveurs marines
30 Min
Crème à la fève tonka, brochette de banane rôtie à la cannelle
20 Min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1 godz. 35 min
Œufs ananas - Christophe Aribert
Ninguna valoración
Tartare de crevettes et fenouil aux agrumes, crème de ricotta Passion et baies roses
15 min
Sabayon gratiné aux clémentines
25 Min
Verrines bretonnes au lait ribot
30 Min
Aumônière de pommes et caramel au beurre salé
40min
Mousse au chocolat et dentelles à l'orange
3hod. 10min