Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le croustillant
- 30 g de noisettes décortiquées
- 50 g de parmesan, coupé en morceaux
- 50 g de beurre doux, mou et en morceaux
- 50 g de farine de blé
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel fin
- 1 pincée de poivre moulu
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
Le chutney
- 35 g de cassonade
- 70 g de miel
- 40 g de vinaigre de cidre
- 1 pincée d'épices à pain d'épices
- 1 étoile de badiane
- 220 g de poire Williams, coupée en dés
- 50 g de raisins secs
Le dressage
- 180 g de cantal, coupé en lamelles très fines
- 60 feuilles de roquette (env.)
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 1256 kJ / 301 kcal
- Eiwitten
- 9.6 g
- Koolhydraten
- 22.7 g
- Vetten
- 18.6 g
- Vezels
- 1.7 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Chutney à la mangue
4h
Amuse bouche : cromesquis de carotte
1h
Ballotine de poulet aux figues
1h
Petits croustillants chèvre-olive
20 min
Mousse de chèvre en habit de poireau
2 Std. 50 Min
Rouleaux de printemps aux fruits rouges
2h 25min
Focaccia aux abricots
4h
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3 Std. 15 Min
Eclairs à la truite en glaçage wasabi
1h 5min
Confiture de lard
25 min
Mousse de chèvre frais, chair de crabe et avocat, sauce Passion
30min
Eclairs au foie gras
3 Std. 15 Min