Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 6 petits pains durs, coupés en morceaux (250 g)
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 6 brins de persil frais équeutés
- 25 g de beurre
- 200 g de lait
- 3 œufs
- 1 ½ c. à café de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre blanc moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de noix de muscade fraîchement râpée
- huile neutre, pour le Varoma et le plateau vapeur
- 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 850 kJ / 203 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 24 g
- Vetten
- 8 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Cantucci
1 godz. 15 min
Pain vapeur
2h
Galettes de pommes de terre
45 min
Pains à la pomme de terre
12h 45min
Farofa
15 min
Bretzels sucrés
4h
Paximadi (pain biscotte crétois)
9 Std.
Gratin de crêpes à la farine de châtaigne
1h
Pizza roulée à la napolitaine
2 godz. 15 min
Schiacciatina
2 godz. 20 min
Bouillon de poule aux boulettes de pain
1 Std. 10 Min
Fleischschnacka (pâte à nouille garnie de viande)
1 Std. 10 Min