Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pâte à choux
- 150 g d'eau
- 80 g de beurre doux, coupé en morceaux
- 1 c. à café de sel
- 1 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 120 g de farine de blé
- 3 œufs
La garniture
- 60 g de parmesan, coupé en morceaux
- 1000 g d'eau
- 1 cube de bouillon de volaille
- 400 g de petits pois surgelés
- 1 citron jaune, zeste et jus
- 12 feuilles de menthe fraîche
- 400 g de fromage frais
- 10 g d'huile d'olive
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée poivre de Sichuan, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 pièce
- Calorieën
- 785 kJ / 187 kcal
- Eiwitten
- 11.8 g
- Koolhydraten
- 12.8 g
- Vetten
- 9.2 g
- Vezels
- 3.1 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Barres chocolat-caramel
1h 30min
Eclairs à la truite en glaçage wasabi
1 godz. 5 min
Amuse bouche : cromesquis de carotte
1h
Eclairs saumon-Passion
2h
Carrés menthe-chocolat
5h
Sablés au sarrasin, fromage de chèvre et miel
30min
Crème à la fève tonka, brochette de banane rôtie à la cannelle
20min
Cheesecake au concombre
4h 30min
Tartelette mozzarella-fleur de jambon d'Aoste
50min
Eclairs mimosa au jambon sec
1 Std. 15 Min
Eclairs jambon cru, mozzarella et tomates séchées
2h
Eclairs saumon et pomme verte
2h