Brochettes de foie gras, mangue et pain d'épices

Brochettes de foie gras, mangue et pain d'épices

4.7 33 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 2u. 30min
32 morceaux

Ingrediënten

Le pain d'épices
  • 250 g de farine de blé
  • 100 g de sucre roux
  • 1 c. à café de bicarbonate de sodium
  • 1 c. à café d'anis vert en poudre
  • 1 c. à café d'épices à pain d'épices
  • 150 g de jus d'orange
  • 100 g de beurre doux
  • 180 g de miel
Le dressage
  • 6 - 8 tranches de foie gras de canard mi-cuit maison (0,5 cm d'épaisseur env.)
  • 1 mangue mûre (300 g de chair env.), détaillée en tranches de 0,5 cm d'épaisseur

Moeilijkheidsgraad

gemiddeld


Voeding per 1 morceau

Eiwitten 1.5 g
Calorieën 444 kJ / 105 kcal
Vetten 4.4 g
Vezels 0.5 g
Koolhydraten 14.8 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...