Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le pain d'épices
- 250 g de farine de blé
- 100 g de sucre roux
- 1 c. à café de bicarbonate de sodium
- 1 c. à café d'anis vert en poudre
- 1 c. à café d'épices à pain d'épices
- 150 g de jus d'orange
- 100 g de beurre doux
- 180 g de miel
Le dressage
- 6 - 8 tranches de foie gras de canard mi-cuit maison (0,5 cm d'épaisseur env.)
- 1 mangue mûre (300 g de chair env.), détaillée en tranches de 0,5 cm d'épaisseur
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 444 kJ / 105 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 14.8 g
- Vetten
- 4.4 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 godz. 35 min
Bouchées de saint-jacques, noisettes et topinambours
50min
Barquettes d'endive aux miettes de crabe
20min
Chutney de pomme, foie gras en croûte de pain d'épices
45 Min
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2 godz. 15 min
Verrine de gelée de porto au melon
25 min
Bouchées boudin-pomme
1h 30min
Crumble de saint-jacques au gingembre et lait de coco
45 Min
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55min
Verrine saumon-endive
10 min
Palmiers saumon aneth
40min
Punch de Noël
2 godz. 15 min