Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Le pain d'épices
- 250 g de farine de blé
- 100 g de sucre roux
- 1 c. à café de bicarbonate de sodium
- 1 c. à café d'anis vert en poudre
- 1 c. à café d'épices à pain d'épices
- 150 g de jus d'orange
- 100 g de beurre doux
- 180 g de miel
Le dressage
- 6 - 8 tranches de foie gras de canard mi-cuit maison (0,5 cm d'épaisseur env.)
- 1 mangue mûre (300 g de chair env.), détaillée en tranches de 0,5 cm d'épaisseur
- Voeding
- per 1 morceau
- Calorieën
- 444 kJ / 105 kcal
- Eiwitten
- 1.5 g
- Koolhydraten
- 14.8 g
- Vetten
- 4.4 g
- Vezels
- 0.5 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2h 15min
Petits sablés au pesto rosso
2h
Bouchées de saint-jacques, noisettes et topinambours
50 Min
Verrine crabe-ananas, sauce avocat-coco
20 Min
Pannacotta exotique, épices-crevettes
2 Std. 30 Min
Verrines au tartare de saumon, moutarde douce et agrumes
40min
Roulé de saumon et pamplemousse, crème ciboulette
2h 45 min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 Std. 35 Min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1h 35min
Crumble de saint-jacques au gingembre et lait de coco
45min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min