Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g de foie gras de canard cru dénervé
- 2 c. à café rases de sel
- 1 c. à café de poivre moulu
- 100 g de muscat
- 50 g de pistaches, décortiquées et non salées
- 7 abricots secs dénoyautés moelleux, coupés en dés
- 500 g d'eau
- 100 g de noisettes grillées
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 4280 kJ / 1040 kcal
- Eiwitten
- 14 g
- Koolhydraten
- 102 g
- Vetten
- 13 g
Alternatieve recepten
Foie-gras mi-cuit
50 godz.
Saumon gravlax à la betterave
24 Std.
Mini-cakes roquette-gouda et chantilly
1h 15min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13h 30min
Crumble au cacao, pommes et ananas à la vanille
55min
Iles flottantes aux carambars
1h 20min
Les palets roses de Jeanne
1h 15min
Glace au vinaigre balsamique, magret de canard fumé et tuile aux noisettes
3 Std.
Tartelette façon "mojito"
4 Std. 20 Min
Opéra de foie gras
24 Std.
Gravlax de canard aux agrumes
12 Std. 30 Min
Poudre au caramel
1 godz.