Compatibele versies
Glace au vinaigre balsamique, magret de canard fumé et tuile aux noisettes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La glace au vinaigre balsamique
- 500 g de lait
- 3 jaunes d'œufs
- 30 g de sucre en poudre
- 100 g de vinaigre balsamique
Les tuiles aux noisettes
- 50 g de noisettes
- 150 g de parmesan, coupé en morceaux
- 18 tranches de magret de canard fumé
- quelques pousses d'herbes aromatiques fraîches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1203.7 kJ / 291.2 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 16.5 g
- Vezels
- 0.7 g
Alternatieve recepten
Mille-feuilles de comté au beurre de noisette et chutney mangue-raisin
35 min
Glace à la citronnelle, tuile au wasabi et saumon fumé
5h 35min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13 Std. 30 Min
Clémentine farcie au crabe
20 min
Crumble au foie gras
1h 10 min
Brochettes de foie gras, mangue et pain d'épices
2h 30 min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3h 15min
Velouté d'artichaut au foie gras (mise en bouche)
30 min
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3h 25min
Eclairs au foie gras
3h 15min
Minicrèmes brûlées au beaufort
3h
Pannacotta parmesan
2 Std. 20 Min