Compatibele versies
Glace au vinaigre balsamique, magret de canard fumé et tuile aux noisettes
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La glace au vinaigre balsamique
- 500 g de lait
- 3 jaunes d'œufs
- 30 g de sucre en poudre
- 100 g de vinaigre balsamique
Les tuiles aux noisettes
- 50 g de noisettes
- 150 g de parmesan, coupé en morceaux
- 18 tranches de magret de canard fumé
- quelques pousses d'herbes aromatiques fraîches
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1203.7 kJ / 291.2 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 13.8 g
- Vetten
- 16.5 g
- Vezels
- 0.7 g
Alternatieve recepten
Saumon gravlax à la betterave
24u.
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2 godz. 15 min
Menu gourmand - Foie gras aux fruits secs
13h 15min
Menu bluffant - Foie gras truffé à la vapeur et chutney de mangue épicé
13h 30min
Fleurs chorizo-feta
35min
Tomate-mozza revisitée
2 godz. 5 min
Eclairs à la truite en glaçage wasabi
1h 5min
Gravlax de canard aux agrumes
12 Std. 30 Min
Petits sablés au pesto rosso
2h
Crémeux de petit pois et crumble de parmesan
1h 20min
Ballotine de poulet, farce à la langoustine et sauce chorizo
55min
Sablés au parmesan
1h