Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 tranches de pain d'épices, sans la croûte
- 20 g de beurre demi-sel
- 2 pommes, détaillées en dés
- 30 g de vinaigre de cidre
- 30 g de sucre en poudre
- 20 g de raisins secs
- 2 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 130 g de foie gras de canard cru, coupé en escalopes fines
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 870 kJ / 208 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Foie gras au piment d'Espelette
72 Std.
Chutney à la mangue
4 Std.
Chutney de poires
55min
Magret de canard aux châtaignes, sauce aux airelles
55min
Crabe et pamplemousse sur crème avocat-banane
15min
Scones salés à l'orange et au magret fumé
40min
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55min
Clémentine farcie au crabe
20min
Bavarois crabe-avocat-gelée de pamplemousse, tuile au parmesan
3 godz. 15 min
Salade de crabe aux fruits de la Passion
35min
Crumble de saint-jacques au gingembre et lait de coco
45min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2h 35min