![Chutney de pomme, foie gras en croûte de pain d'épices Chutney de pomme, foie gras en croûte de pain d'épices](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/D966532A-325A-4565-9C4A-C6F7ACC053CD/Derivates/C19F0F28-BD45-4890-8754-EB58097D0F4B.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 tranches de pain d'épices, sans la croûte
- 20 g de beurre demi-sel
- 2 pommes, détaillées en dés
- 30 g de vinaigre de cidre
- 30 g de sucre en poudre
- 20 g de raisins secs
- 2 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 130 g de foie gras de canard cru, coupé en escalopes fines
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 870 kJ / 208 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrines melon, basilic et jambon de Bayonne
1 godz. 20 min
Rillettes de noix de saint-jacques et noisettes croquantes
12h 15min
Chutney de pomme
20min
Bouchées chèvre-raisin
1 Std.
Chutney de poires
55 min
Clémentine farcie au crabe
20min
Crabe et pamplemousse sur crème avocat-banane
15min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2h 35 min
Mousse au roquefort, poire et gingembre
2 godz. 20 min
Crumble de saint-jacques au gingembre et lait de coco
45 Min
Salade de crabe aux fruits de la Passion
35 min
Bûche glacée exotique
3h 30min