Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 3 tranches de pain d'épices, sans la croûte
- 20 g de beurre demi-sel
- 2 pommes, détaillées en dés
- 30 g de vinaigre de cidre
- 30 g de sucre en poudre
- 20 g de raisins secs
- 2 pincée de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 130 g de foie gras de canard cru, coupé en escalopes fines
- Voeding
- per 1 portions
- Calorieën
- 870 kJ / 208 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 21 g
- Vetten
- 13 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Verrines à l'italienne
3 Std. 25 Min
Magret de canard en papillote, sauce à l'orange
2u. 45min
Salade de crabe aux fruits de la Passion
35min
Minicannelés au magret de canard fumé et confit d'oignons
2u. 15min
Bouchées de saint-jacques, noisettes et topinambours
50 λεπτ.
Mousse de chèvre frais, chair de crabe et avocat, sauce Passion
30 λεπτ.
Choux au tarama
1 godz. 45 min
Gaspacho de tomate à la framboise
15 λεπτ.
Gaspacho tomate-gambas
2 godz. 30 min
Cuillères de langoustine au cognac
35min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2ωρ. 35 λεπτ.
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1 Std. 35 Min