Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 150 g de roquefort
- 10 g de gingembre frais, épluché
- 65 g de sucre en poudre
- 65 g d'eau
- 1 poire, type guyot ou conférence
- 15 g de beurre
- 5 - 6 gouttes jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1838 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 35 g
Alternatieve recepten
Verrine de chèvre, fruits secs et tomates séchées
2j 15 menit
Tiramisu aux cèpes, foie gras et huile de truffe
12h
Figues farcies
20min
Crémeux de petit pois et crumble de parmesan
1h 20 min
Mousse de jambon, épinards et œuf de caille
3u. 30min
Crème de haricots blancs au jambon sec
15min
Verrine saumon-endive
10min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1sa 35 dk
Cuillères de boudin blanc et pain d'épices sur confit d'oignons
55 min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2h 35min
Verrine apéritive concombre, pomme et saumon fumé
15min
Mousses de betterave en deux façons
15min