Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de crème liquide 30-40% m.g., bien froide
- 150 g de roquefort
- 10 g de gingembre frais, épluché
- 65 g de sucre en poudre
- 65 g d'eau
- 1 poire, type guyot ou conférence
- 15 g de beurre
- 5 - 6 gouttes jus de citron
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1838 kJ / 442 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 35 g
Alternatieve recepten
Royale de crevettes grises, mousse de potiron
1h 30min
Crabe et pamplemousse sur crème avocat-banane
15 min
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3 Std. 25 Min
Pannacotta au foie gras, compotée pomme-betterave aux épices
12h
Gaspacho de betterave
10 dk
Crème de haricots blancs au jambon sec
15 min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1sa 35 dk
Crumble au foie gras
1sa 10 dk
Verrine aux chèvre frais, noix, saumon fumé et cerises
20min
Crumble de saint-jacques au gingembre et lait de coco
45min
Gaspacho de betterave, mousse de chèvre et noix
15 min
Foie gras en pannacotta et compotée figue-pomme
2 godz. 35 min