Velouté de haricots tarbais au chorizo
TM5 TM6

Velouté de haricots tarbais au chorizo

3.5 (6 beoordelingen)

Ingrediënten

  • 250 g de haricots blancs secs, type tarbais (voir "Conseil(s)")
  • 50 g d'échalote
  • 20 g de beurre
  • 500 g d'eau
  • 1 cube de bouillon de légumes
  • 100 g de crème liquide entière
  • 100 g de chorizo piquant
  • 4 brins de persil plat frais
  • du sel
  • du poivre moulu

Voeding
per 1 portion
Calorieën
1806 kJ / 433 kcal
Eiwitten
18 g
Koolhydraten
30 g
Vetten
24 g

Vindt u dit er goed uitzien? Dit recept en meer dan 80 000 andere staan voor u klaar!

Gratis aanmelden

Registreer voor ons gratis proeflidmaatschap van 30 dagen en ontdek de wereld van Cookidoo®. Geen verplichtingen.

Meer informatie

Alternatieve recepten