Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 250 g de haricots blancs secs, type tarbais (voir "Conseil(s)")
- 50 g d'échalote
- 20 g de beurre
- 500 g d'eau
- 1 cube de bouillon de légumes
- 100 g de crème liquide entière
- 100 g de chorizo piquant
- 4 brins de persil plat frais
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1806 kJ / 433 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 30 g
- Vetten
- 24 g
Alternatieve recepten
Velouté de cresson à l'ail
1 Std.
Potage Saint-Germain
45 Min
Potage au poireau
30 Min
Velouté d'épinards au chèvre
35 Min
Soupe de cucurbitacées au chorizo
30 Min
Soupe à l'oignon
1h 10min
Velouté de cresson à l'orange
35 Min
Crème de courgette au bleu
25min
Velouté de poivron rouge
35 Min
Velouté de pleurote au jambon cru
45 Min
Soupe de mojettes et jambon de Vendée
13h 10min
Tourin à l'ail
25min