Velouté de haricots tarbais au chorizo

Velouté de haricots tarbais au chorizo

3.5 6 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 12u.
4 portions

Ingrediënten

  • de haricots blancs secs type tarbais (voir "Conseil(s)")
    250 g
  • d'échalote
    50 g
  • de beurre
    20 g
  • d'eau
    500 g
  • cube de bouillon de légumes
    1
  • de crème liquide entière
    100 g
  • de chorizo piquant
    100 g
  • de persil plat frais
    4 brins
  • du sel
  • du poivre moulu

Voeding per 1 portion

Calorieën 433 kcal / 1806 kJ
Eiwitten 18 g
Vetten 24 g
Koolhydraten 30 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100.000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...