Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 700 g de lotte (4 pavés)
- sel
- 1 c. à café de mélange d'épices à paëlla
- 8 gousses d'ail, pelées et coupées en 2
- 90 g d'huile d'olive, et 2 c. à soupe pour le poisson
- 300 g de fenouil (1 bulbe) coupé en 8, parures et pluches gardées
- 350 g d'eau
- 500 g de pommes de terre grenaille coupées en 2, non pelées et brossées sous l'eau
- 3 jaunes d'œufs
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2237 kJ / 535 kcal
- Eiwitten
- 46 g
- Koolhydraten
- 23 g
- Vetten
- 29 g
Alternatieve recepten
Cotriade
1 Std.
Tajine de lotte au citron confit
1h 35 min
Sardines farcies aux épinards et aux tomates confites
45min
Lotte à la provençale
50min
Bourride
1 Std.
Saint-jacques à la compotée de fenouil et coriandre
40min
Bouillabaisse
1 Std. 15 Min
Tajine de lotte au fenouil
1h 45min
Cabillaud façon aïoli
1 Std.
Lotte vapeur façon tajine
1h 45min
Osso-buco de lotte
45min
Lotte et crevettes à l'américaine
1 Std. 15 Min