Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil

Bourride de lotte à l'ail rôti et au fenouil

4.6 39 beoordelingen
Voorbereiding. 30min
Totaal 1u. 15min
4 portions

Ingrediënten

  • 700 g de lotte (4 pavés)
  • sel
  • 1 c. à café de mélange d'épices à paëlla
  • 8 gousses d'ail pelées et coupées en 2
  • 90 g d'huile d'olive et 2 c. à soupe pour le poisson
  • 300 g de fenouil (1 bulbe) coupé en 8, parures et pluches gardées
  • 350 g d'eau
  • 500 g de pommes de terre grenaille coupées en 2, non pelées et brossées sous l'eau
  • 3 jaunes d'œufs
  • poivre moulu

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Eiwitten 46 g
Calorieën 2237 kJ / 535 kcal
Vetten 29 g
Koolhydraten 23 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...