Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'amandes émondées
- 500 g d'eau
- 1 c. à café de gros sel
- 500 g d'asperges vertes
- 250 g de fèves fraîches
- 500 g de crevettes cuites, décortiquées
- 20 g de vinaigre de cidre
- 10 g de vinaigre balsamique
- 10 g de jus de citron vert
- 3 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 10 g d'huile d'olive
- 15 g d'huile d'avocat
- 15 g d'huile de pépins de raisin
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1149 kJ / 275 kcal
- Eiwitten
- 26.2 g
- Koolhydraten
- 8.8 g
- Vetten
- 15 g
Alternatieve recepten
Salade de gésiers, endives, pommes et noix
20min
Salade de haricots verts, menthe, feta et palette
55min
Salade de primeurs au hareng fumé et cresson
45min
Salade tiède d'aile de raie aux radis, girolles et noisettes
40 min
Salade verte aux fraises
35 min
Salade fraîcheur à la tête de moine
35 min
Salade de rouget
1h 30min
Salade bretonne
2h 15min
Salade de légumineuses à la grecque
35 min
Salade aux légumes de printemps
50 min
Salade d'asperges
45min
Salade de crevettes au fenouil, chiffonnade de salade et tomates cerise
15 min