Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 10 g de persil frais effeuillé
- 50 g fromage de chèvre sec, coupé en dés (1 cm)
- 50 g de pain dur, coupé en dés
- 30 g d'huile d'olive
- 3 gousses d'ail, pelées et coupées en 2
- 120 g d'oignon, coupé en 4
- 400 g de coulis de tomates
- 250 g d'eau
- 2 c. à café de sucre en poudre
- 1 c. à café d'herbes de Provence
- 1 chou-fleur de petite taille (800 g env.), trognon et grosses côtes retirés
- 8 filets d'anchois à l'huile, réserver l'huile
- poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1202 kJ / 288 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 25 g
- Vetten
- 14 g
Alternatieve recepten
Chou-fleur en soufflé
55min
Tourte aux blettes
13 godz.
Tatin d'endives au bleu et aux noix
2 Std. 15 Min
Chou farci aux champignons et sauce aux cèpes
1h 30min
Chou farci à la sauce tomate
1h 45min
Tatin de navets
10 Std.
Pistou de fanes de carottes
5min
Focaccia au brocoli-rave
2h 10min
Storzapretti - boulettes de blette au brocciu
1h 20min
Terrine épinard-brocoli
4h 45min
Gratin de blette au tofu soyeux
1 godz.
Tatin aux navets
1h 10min