
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La purée de potimarron
- 200 g de chair de potimarron coupée en morceaux
- 50 g de jus d'orange
- 1 pincée de sel à ajuster en fonction des goûts
- 1 pincée de poivre moulu à ajuster en fonction des goûts
La purée avocat-raifort
- 1 avocat coupé en morceaux
- 100 g de raifort coupé en morceaux
L'œuf basse température
- 1750 g d'eau
- 4 œufs
- 1 c. à café de sel
Le dressage
-
2
c. à café de grué de cacao (optioneel)
of 2 c. à café de noisettes grossièrement concassées (optioneel) - 4 pincées de fleur de sel à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 186.5 kcal / 775.8 kJ
- Eiwitten
- 9.8 g
- Vetten
- 13 g
- Koolhydraten
- 15.5 g
- Vezels
- 4.2 g