Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 500 g d'eau
- 750 - 800 g de bulbes de fenouil (2 gros fenouils), coupés chacun en 8 tranches dans la longueur
- du sel
- 4 pavés de cabillaud, sans peau de 150 g chacun
- poivre moulu
- 3 c. à soupe de graines de nigelle, et 1 c. à café
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1334 kJ / 318 kcal
- Eiwitten
- 33 g
- Koolhydraten
- 7 g
- Vetten
- 16 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Papillotes de lieu jaune, fondue de poireaux
35 min
Poisson vapeur, salade de quinoa et tomate
1h
Papillotes de merlu fenouil, citron, olives
40 min
Papillote de cabillaud et pois gourmands
35 min
Saint-jacques au curry, poireaux et fenouil
35 min
Tranches de bulbes de fenouil vapeur (100-400 g)
25 min
Bar, fenouil et riz, vinaigrette aux olives
30 dk
Saumon aux épices et pommes de terre
40 min
Epinards, fenouil et olives vapeur (Christophe Aribert)
20 min
Saint-jacques à la compotée de fenouil et coriandre
40 min
Saumon au fenouil et sauce au yaourt
1h
Saumon au fenouil
40 min