Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 artichauts poivrade
- jus de citron, pour les artichauts
- 1 oignon blanc, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 1 carotte de petite taille, détaillée en dés
- 100 g de lardons
- 100 g de vin blanc
- du sel, à ajuster en fonction des goûts
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g d'eau ou à hauteur du contenu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1374 kJ / 331 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 16 g
- Natrium
- 51 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1h
Soupe au pistou
40 Min
Pissaladière
2 Std. 10 Min
Artichauts marinés à l'italienne
12h
Caviar d'aubergines
1h 5min
Caponata sicilienne
55 min
La daube niçoise cuisson lente
13 Std. 20 Min
Pavé de morue aux légumes-racines en aïoli
55 min
Artichauts et fèves en bagna cauda
1h
Asperges sauce romesco
45 min
Pissaladière classique
2 godz.
Aïoli traditionnel
10 min