Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 4 artichauts poivrade
- jus de citron, pour les artichauts
- 1 oignon blanc, coupé en quatre
- 1 gousse d'ail
- 20 g d'huile d'olive
- 1 carotte de petite taille, détaillée en dés
- 100 g de lardons
- 100 g de vin blanc
- du sel, à ajuster en fonction des goûts
- du poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- 200 g d'eau ou à hauteur du contenu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1374 kJ / 331 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 18 g
- Vetten
- 21 g
- Verzadigd vet
- 6 g
- Vezels
- 16 g
- Natrium
- 51 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Endives braisées gratinées au parmesan
50min
Farçou
2h 20min
Caviar d'aubergines
1 godz. 5 min
Panisses marseillaises
3 Std.
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
La daube niçoise
13h 20min
Soupe au pistou
40min
Tian aux anchois, olives et romarin
1h 20min
Cœurs d'artichaut pânés sur crème d'artichaut
1h 10min
Pavé de morue aux légumes-racines en aïoli
55 min
Artichauts marinés à l'italienne
12 godz.
Aïoli traditionnel
10min