Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 60 g de parmesan, coupé en cubes
- 280 g de farine de blé
- 140 g de beurre demi-sel, bien froid, coupé en cubes
- 590 g d'eau
- 1000 g de blettes (1 botte)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet pour la tourtière
- 2 gousses d'ail, pelées et dégermées
- 150 g d'oignons, pelés et coupés en quatre
- 150 g de jambon fumé, coupé en lanières
- 1 œuf
- du sel
- du poivre moulu
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de lait
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1707 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 27 g
Alternatieve recepten
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55min
Gratin de blette au tofu soyeux
1u.
Farçou
2h 20min
Tarte aux blettes et ricotta
1h 40min
Empanadas farcies aux blettes, choziro et poitrine fumée
1h 15min
Gratin de blettes
1u.
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1u. 30min
Tourte sucrée aux blettes
1u. 30min
Tourte corse aux blettes et poireaux
2h 50min
Chou-fleur à la tomate et aux anchois
1h 10min
Quenelles de blettes au four
1h 5 min
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1u. 30min