Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 60 g de parmesan, coupé en cubes
- 280 g de farine de blé
- 140 g de beurre demi-sel, bien froid, coupé en cubes
- 590 g d'eau
- 1000 g de blettes (1 botte)
- 2 c. à soupe d'huile d'olive, et 1 filet pour la tourtière
- 2 gousses d'ail, pelées et dégermées
- 150 g d'oignons, pelés et coupés en quatre
- 150 g de jambon fumé, coupé en lanières
- 1 œuf
- du sel
- du poivre moulu
- 1 jaune d'œuf
- 1 c. à soupe de lait
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 1707 kJ / 408 kcal
- Eiwitten
- 13 g
- Koolhydraten
- 28 g
- Vetten
- 27 g
Alternatieve recepten
Fenouil à la parmesane
1 Std. 25 Min
Tarte aux blettes et ricotta
1 Std. 40 Min
Gratin de blettes
1h
Tourte sucrée aux blettes
1h 30min
Focaccia aux fanes de navet
3u. 15min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Cannelloni aux blettes
1h 5min
Farci charentais
2h
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55min
Quenelles de blettes au four
1h 5min
Chou frisé à l'italienne
1h 50 min.