Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g de feuilles de blette, sans les côtes, coupées en morceaux
- 20 g de persil frais, équeuté
- 50 g de restes de viande cuite (viande blanche ou jambon blanc), coupés en morceaux
- 125 g de riz, bien cuit
- 125 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 2 œufs
- 25 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 60 - 100 g de raisins secs
- huile végétale
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 949.5 kJ / 226.2 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 7.2 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 174.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55 Min
Cannelloni aux blettes
1 Std. 5 Min
Paupiette de chou farci
55 Min
Tarte aux blettes et ricotta
1 Std. 40 Min
Gratin de blettes
1 godz.
Artichaut poivrade en barigoule
35 Min
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1 godz. 30 min
Tourte aux blettes
13h
Fèves fraîches à la catalane
3 godz.
Farci charentais
2h
Tourte corse aux blettes et poireaux
2h 50 phút
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1 godz. 30 min