Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 125 g de feuilles de blette, sans les côtes, coupées en morceaux
- 20 g de persil frais, équeuté
- 50 g de restes de viande cuite (viande blanche ou jambon blanc), coupés en morceaux
- 125 g de riz, bien cuit
- 125 g de farine de blé
- 1 c. à café de levure chimique (½ sachet)
- 2 œufs
- 25 g de crème fraîche épaisse, 30% m.g. min.
- 60 - 100 g de raisins secs
- huile végétale
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 949.5 kJ / 226.2 kcal
- Eiwitten
- 10 g
- Koolhydraten
- 31 g
- Vetten
- 7.2 g
- Verzadigd vet
- 2.2 g
- Vezels
- 1.8 g
- Natrium
- 174.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Tourte corse aux blettes et poireaux
2 Std. 50 Min
Kaalikääryleet (Choux farcis finlandais)
2h
Gratin de blettes
1h
Pâte de coings
1 godz. 45 min
Tourte aux blettes
13h
Tourte aux blettes, pignons et raisins secs
1h 30min
Gratin de blette au tofu soyeux
1h
Chou farci aux champignons et sauce aux cèpes
1h 30min
Gratin de crozets aux blettes et champignons
55min
Polenta aux olives et tomates confites
45 min
Beignets de courgettes comme des acras
1 godz. 45 min
Crème de marrons
45 min