Velouté de moules au safran

Velouté de moules au safran

4.5 27 beoordelingen
Voorbereiding. 10min
Totaal 40min
6 portions

Ingrediënten

  • 1 gousse d'ail
  • 100 g de blanc de poireau coupé en morceaux
  • 250 g de carottes coupées en tronçons
  • 1 c. à soupe d'huile d'olive
  • 450 g d'eau
  • 100 g de vin blanc sec
  • 1 c. à soupe de fumet de poisson
  • 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
  • 1 dose de safran
  • 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
  • 80 g de jus d'orange
  • 3 brins de coriandre fraîche ciselés

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 784.3 mg
Eiwitten 8 g
Calorieën 665.5 kJ / 159.8 kcal
Vetten 11 g
Vezels 1.7 g
Verzadigd vet 4.8 g
Koolhydraten 6.7 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...