Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 gousse d'ail
- 100 g de blanc de poireau, coupé en morceaux
- 250 g de carottes, coupées en tronçons
- 1 c. à soupe d'huile d'olive
- 450 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- 1 c. à soupe de fumet de poisson
- 1000 g de moules fraîches, préalablement nettoyées
- 1 dose de safran
- 100 g de crème liquide 30-40% m.g.
- 80 g de jus d'orange
- 3 brins de coriandre fraîche, ciselés
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 665.5 kJ / 159.8 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 6.7 g
- Vetten
- 11 g
- Verzadigd vet
- 4.8 g
- Vezels
- 1.7 g
- Natrium
- 784.3 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Soupe de poisson
20min
Huîtres chaudes aux légumes et curry
45 min
Marmite du pêcheur
50min
Lotte sauce vallée d’Auge
1 godz. 40 min
Tarama maison, toasts de concombre
3h 25min
Sauce américaine
55 min
Velouté de champignons et chantilly au foie gras
45 min
Velouté de champignons, croquettes de haddock
1h 15min
Soupe de champignons marrons-bacon
50min
Crème de champignons aux saint-jacques
40 min
Velouté de cèpe et châtaigne
35min
Bisque de crevettes
30min