Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 150 g de parmesan (100 g coupés en gros morceaux et 50 g pour réaliser des copeaux)
- 2 melons, de petite taille (600 g de chair pour le gaspacho et un peu pour réaliser des billes)
- 40 g d'huile d'olive
- 40 g de vinaigre à l'estragon
- 12 feuilles d'estragon frais
- 100 g d'eau
- 3 pincées de poivre moulu
- 50 g de graines de courge
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1665 kJ / 399 kcal
- Eiwitten
- 18 g
- Koolhydraten
- 14 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gaspacho concombre-feta
10min
Soupe de pêche au basilic
30 min
Soupe de melon au basilic
2h 15min
Carpaccio de courgettes, mozzarella et pesto
20min
Gaspacho de tomates jaunes au basilic
10min
Gaspacho de concombre au fromage frais
2 Std. 10 Min
Gaspacho de melon, pancetta grillée, pignons et basilic
55min
Gaspacho tomate-pastèque au balsamique
25min
Gaspacho de melon
10min
MAI Asperges, saint-jacques et sabayon aux herbes - Christophe Aribert
40min
Soupe froide de courgette à la grecque
2h 15min
Soupe froide courgette, chèvre et cumin
40min