Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 poche d'œufs de cabillaud fumés, env. 200 g (à commander chez le poissonnier)
- 3 tranches de pain de mie complet, sans croûte
- 100 g de lait
- 2 c. à café de jaune d'œuf
- 100 g d'huile de tournesol
- du poivre moulu
- 1 concombre bio, en rondelles de 3 mm d'épaisseur
- 50 g d'œufs de saumon
- ciboulette fraîche, ciselée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 494 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Gougères au comté, craquelin et crème truffée
1h 30min
Tarama aux œufs de cabillaud
1 Std. 15 Min
Fumet de crustacés
25 min
Pannacottas langoustines et pamplemousse
3 Std. 25 Min
Carpaccio de saint-jacques et crème au cresson
2 godz. 35 min
Gravlax de dorade au combava et gingembre
12 Std. 20 Min
Pannacotta de bisque de homard aux pinces de crabe
2 Std. 20 Min
Carpaccio de saint-jacques aux agrumes
20min
Profiteroles au foie gras
1h 45min
Bavarois de roquefort au raisin rouge et aux noix
1sa 35 dk
Mousse au roquefort, poire et gingembre
2 Std. 20 Min
Cuillères de langoustine au cognac
35 min