Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 1 poche d'œufs de cabillaud fumés, env. 200 g (à commander chez le poissonnier)
- 3 tranches de pain de mie complet, sans croûte
- 100 g de lait
- 2 c. à café de jaune d'œuf
- 100 g d'huile de tournesol
- du poivre moulu
- 1 concombre bio, en rondelles de 3 mm d'épaisseur
- 50 g d'œufs de saumon
- ciboulette fraîche, ciselée
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 494 kJ / 118 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 10 g
- Vetten
- 5 g
Alternatieve recepten
Foie-gras mi-cuit
50h
Sauce vierge
10 Min
Rillettes aux deux saumons
1h
Tartare de bar aux fruits de la Passion
20 Min
Tiramisu, avocat et œufs de saumon
1 godz. 30 min
Rillettes aux deux saumons
3h 25min
Crème fouettée à l'aneth
5 Min
Tarama aux œufs de cabillaud
1h 15min
Foie gras au piment d'Espelette
72 Std.
Grande pavlova fruits rouges et amandes
15h
Tartare de dorade et blinis
1 godz. 35 min
Tarama et ses miniblinis
1 Std. 45 Min