Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g d'échalotes
- 50 g de carotte, coupée en tronçons
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 300 g d'arêtes et de parures de poisson (voir "Conseil(s)")
- 1 bouquet garni
- 600 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- Voeding
- per 600 g
- Calorieën
- 1497 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 24 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Foie gras sous-vide
72 Std.
Saumon gravlax
60h 30min
Salade de raie
1h 45min
Salade de raie aux agrumes, câpres et croûtons
1h 5 min
Fumet de poisson
2 Std. 10 Min
Fumet de crustacés
25min
Sauce américaine
55min
Bisque de crevettes
30 min
Sauce dieppoise
35min
Raie aux câpres
45 min
Choucroute de la mer au beurre blanc
55min
Lotte et crevettes à l'américaine
1 godz. 15 min