Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 80 g d'oignon, coupé en deux
- 30 g d'échalotes
- 50 g de carotte, coupée en tronçons
- 40 g de beurre, coupé en morceaux
- 300 g d'arêtes et de parures de poisson (voir "Conseil(s)")
- 1 bouquet garni
- 600 g d'eau
- 100 g de vin blanc sec
- Voeding
- per 600 g
- Calorieën
- 1497 kJ / 363 kcal
- Eiwitten
- 3 g
- Koolhydraten
- 4 g
- Vetten
- 34 g
- Verzadigd vet
- 21 g
- Vezels
- 1 g
- Natrium
- 24 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Saumon gravlax
60u. 30min
Sauce américaine
55 Min
Agneau des Pyrénées aux haricots tarbais
13u. 50min
Tarama maison, toasts de concombre
3h 25min
Fumet de crustacés
25 min
Sardines à l'escabèche
12h 45min
Fumet de poisson
2 godz. 10 min
Salade de raie
1 godz. 45 min
Marmite aux palourdes
1hod. 50min
La cuisson des langoustines
40 Min
Bisque de crevettes
30 min
Raie aux câpres
45 Min