Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La terrine de yaourt (la veille)
- 5 feuilles de gélatine alimentaire (1,9 g/feuille) et un récipient d'eau froide
- le zeste de 2 citrons verts non traités
- 120 g de sucre en poudre
- 300 g de crème liquide entière, très froide
- 300 g de yaourt à la grecque
- 300 g de myrtilles
Le coulis de myrtille (le jour même)
- 150 g de myrtilles
- 50 g de sucre en poudre
- 50 g d'eau
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 958.6 kJ / 229.5 kcal
- Eiwitten
- 2.9 g
- Koolhydraten
- 24.3 g
- Vetten
- 13.5 g
- Vezels
- 1.4 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Fontainebleau et coulis de fraises
5h 10 min
Crémet sur lit d'abricot, coulis de framboises
13h 30min
Crème au fromage blanc et rhubarbe
30 min
Coulis de fruits
10 min
Riz au lait au coulis de framboises
50 Min
Cheesecake et coulis de fraises
1h 5min
Riz au lait à la fraise et aux pralines roses
1 Std. 50 Min
Chausson aux prunes
1 Std. 40 Min
Choux à la mousse de petits pois
4h
Faisselle et coulis d'abricot à la cardamome verte
24h
Compotée de fruits d'été aux épices
45 min
Compotée de fruits d'automne
30 min