Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La pannacotta
- 2 ½ feuilles de gélatine alimentaire
- 50 g de lait
- 1 c. à café d'extrait de vanille
- le zeste d'une orange non traitée (utiliser 1 orange de la gelée)
- 40 g de miel liquide
- 300 g de skyr (yaourt islandais)
La gelée
- 2 feuilles de gélatine alimentaire
- 4 oranges (les suprêmes de 2 oranges et le jus de 2 oranges)
- 30 g de miel liquide
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 811 kJ / 192 kcal
- Eiwitten
- 7 g
- Koolhydraten
- 34 g
- Vetten
- 1 g
Alternatieve recepten
Pannacotta à la mangue, coulis de framboises
2h 30 min
Pannacotta à la cerise
3h 30min
Entremets fraise-framboise comme un tiramisu
40min
îles flottantes et coulis de pêches à la verveine
35min
Riz au lait et coulis d’abricots à la fleur d’oranger
1h
Gratin d'abricots au pralin
30min
Pannacotta
5 godz. 50 min
Terrine de yaourt aux myrtilles et son coulis
12h 15min
Cheesecake au citron léger
4 godz. 20 min
Crème caramel, noix de coco et banane
5 godz.
Pannacotta à la vanille et coulis de mangue
3h 30min
Pannacotta légère à la noix de coco, coulis de fruits rouges
2 godz. 10 min