Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
-
8
g de levure boulangère fraîche
of 4 g de levure boulangère sèche - 125 g d'eau
- 250 g de farine de blé
- 2 c. à soupe d'huile d'olive
- 5 g de fleur de sel
- 6 figues fraîches
- 1 brin de romarin frais, effeuillé
- 15 g de sucre de canne complet non raffiné
- 2 c. à soupe de miel liquide
- Voeding
- per 1 part
- Calorieën
- 819 kJ / 193 kcal
- Eiwitten
- 5 g
- Koolhydraten
- 45 g
- Vetten
- 1 g
Alternatieve recepten
Tarte aux figues, amandes et romarin
2 godz. 5 min
Le fénétra (tarte toulousaine aux abricots)
1 Std. 40 Min
Confiture fraise et sureau
9h 15min
Confiture figue et vanille
40min
Mousse de yaourt à l’abricot
4h 30min
Tarte aux abricots façon crumble
3h 20min
Muffins aux épluchures de pomme
1 Std.
Gâteau au chocolat et citron
50 Min
Tarte au coing
50 Min
Cake poire-sarrasin
1 Std. 15 Min
Pannacotta à la cerise
3 Std. 30 Min
Crumble pommes et fruits rouges
50 Min