Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 16 abricots frais
- 300 g de farine de blé, et un peu pour le plan de travail
- 150 g de beurre (125 g mou en morceaux et 25 g fondu), et 1 noix pour les moules
- 1 pincée de sel
- 100 g d'eau, tiède
- 80 g de miel
- 1 c. à café de vanille en poudre
- 1 brin de romarin frais, effeuillé
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2408 kJ / 576 kcal
- Eiwitten
- 9 g
- Koolhydraten
- 88 g
- Vetten
- 28 g
Alternatieve recepten
Pizza de Pâques avec salade de roquette et minimozzarella
1 godz. 45 min
Bruschetta aux champignons et légumes d'automne
Geen beoordelingen
Gâteau moelleux ricotta, citron vert et framboises
2 godz.
Amuse-bouche de courgette et pommes de terre au thon et roquette
45 Min
Biscuit roulé aux fruits rouges
1h 35min
Tarte aux framboises et au lemon curd
3h 50min
Cake aux fruits confits
4 Std. 30 Min
Tarte aux fraises et noisettes
2 godz. 40 min
Tarte rustique abricot-romarin ou lavande
50 Min
Clafoutis abricot-romarin
55 dk
Tarte abricot-framboise
1ωρ. 15 λεπτ.
Feuilleté soleil tomate-olive
1 godz. 55 min