Compatibele versies
Crème d'abricot aux perles du Japon et compotée de pêches à la verveine
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
Compotée de pêches à la verveine
- 8 pêches, bien mûres, coupées en quatre
- 40 g de sucre en poudre
- 1 gousse de vanille, fendue en deux dans la longueur
- 15 feuilles de verveine citronnelle
Crème d'abricot aux perles du Japon
- 500 g d'abricots frais, coupés en deux
- 60 g d'eau
- 80 g de mascarpone
- 100 g de perles du Japon
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1023.3 kJ / 240.5 kcal
- Eiwitten
- 2.2 g
- Koolhydraten
- 46.5 g
- Vetten
- 5.5 g
- Verzadigd vet
- 3.5 g
- Vezels
- 5.2 g
- Natrium
- 0.8 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Crème brûlée à la compote de nectarine
2 godz. 20 min
Perles du Japon coco-banane
30min
Crème catalane
4h 25min
Crème caramel, noix de coco et banane
5 Std.
Crèmes lait d'amande-pistache, compotée d'abricots et sablés
3h 30min
Far breton aux pruneaux
1 godz. 10 min
Semoule à la noisette, compotée d'abricots au romarin
30min
Œufs au lait au caramel
55 Min
Pannacottas aux épices
4 Std. 30 Min
Compote pomme-poire aux épices
20min
Ananas confit aux épices et au lait de coco
2 Std. 50 Min
Riz au lait au coulis de framboises
50min