Crème d'abricot aux perles du Japon et compotée de pêches à la verveine

Crème d'abricot aux perles du Japon et compotée de pêches à la verveine

3.9 10 beoordelingen
Voorbereiding. 15min
Totaal 1u. 50min
6 portions

Ingrediënten

Compotée de pêches à la verveine
  • 8 pêches bien mûres, coupées en quatre
  • 40 g de sucre en poudre
  • 1 gousse de vanille fendue en deux dans la longueur
  • 15 feuilles de verveine citronnelle
Crème d'abricot aux perles du Japon
  • 500 g d'abricots frais coupés en deux
  • 60 g d'eau
  • 80 g de mascarpone
  • 100 g de perles du Japon

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 portion

Natrium 0.8 mg
Eiwitten 2.2 g
Calorieën 1023.3 kJ / 240.5 kcal
Vetten 5.5 g
Vezels 5.2 g
Verzadigd vet 3.5 g
Koolhydraten 46.5 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...