Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 1000 g de rhubarbe, coupées en tronçons (2-3 cm)
- 200 g de sucre roux
Le jour même
- 1 branche d'aiguilles de romarin frais
- 1 c. à café d'estragon frais
- 1 blanc d'œuf
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 4298 kJ / 1015 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 2019 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 25 g
- Natrium
- 172 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Velouté de betterave au lait de coco
40 min
Crème glacée à la rhubarbe
2h 35 min
Crème de laitue au raifort
40 min
Taboulé de chou-fleur aux canneberges
1j
Glace concombre groseille
2h 15 min
Sorbet miel, raisins et thym
24 Std. 30 Min
Gelée de sureau
50 menit
Salade de betterave et halloumi
15min
Sorbet rhubarbe-fraise
10 min
Velouté de céleri à la pomme et aux noisettes
13 godz.
Glace vanille aux myrtilles
12 Std. 30 Min
Tarte pomme-rhubarbe
1j 20 menit