Glace rhubarbe, romarin et estragon

Glace rhubarbe, romarin et estragon

3.0 6 beoordelingen
Voorbereiding. 20min
Totaal 14u.
1 bocal

Ingrediënten

La veille
  • 1000 g de rhubarbe coupées en tronçons (2-3 cm)
  • 200 g de sucre roux
Le jour même
  • 1 branche feuilles de romarin frais
  • 1 c. à café d'estragon frais
  • 1 blanc d'œuf

Moeilijkheidsgraad

gemakkelijk


Voeding per 1 bocal

Natrium 172 mg
Eiwitten 12 g
Calorieën 4298 kJ / 1015 kcal
Vetten 2 g
Vezels 25 g
Verzadigd vet 1 g
Koolhydraten 2019 g

Vindt u het leuk wat u ziet?

Dit recept en meer dan 100 000 andere wachten op jou!

Registreer u voor onze 30 dagen gratis proefperiode en ontdek de wereld van Cookidoo®. Zonder verplichtingen.

Gratis aanmelden Meer informatie


Misschien vind je het ook leuk...