Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 1000 g de rhubarbe, coupées en tronçons (2-3 cm)
- 200 g de sucre roux
Le jour même
- 1 branche d'aiguilles de romarin frais
- 1 c. à café d'estragon frais
- 1 blanc d'œuf
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 4298 kJ / 1015 kcal
- Eiwitten
- 12 g
- Koolhydraten
- 2019 g
- Vetten
- 2 g
- Verzadigd vet
- 1 g
- Vezels
- 25 g
- Natrium
- 172 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Chutney d'abricots
4h
Gelée de coing et pâte de fruits
72h
Sorbet rhubarbe-fraise
10min
Sorbet fraise-rhubarbe, coulis de fraises, meringues
8ωρ. 15 λεπτ.
Fontainebleaux salés aux œufs de saumon
15min
Crème glacée à la rhubarbe
2 godz. 35 min
Velouté de céleri à la poire et aux noix
50 min
Sorbet au cassis
10min
Mousse de yaourt à l’abricot
4h 30 phút
Gelée de sureau
50 min
Risotto à la betterave
30 min
Velouté de betterave au lait de coco
40 Min