Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 100 g d'oignons rouges, coupés en deux
- 700 g de cerises, dénoyautées
- ½ c. à café de cannelle en poudre
- 1 étoile de badiane
- ½ c. à café de cardamome en poudre
- 70 g de jus de citron
- 30 g de vinaigre de vin rouge
- 70 g de sucre en poudre
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 3 pincées de poivre fraîchement moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 bocal
- Calorieën
- 1829.5 kJ / 430.5 kcal
- Eiwitten
- 6 g
- Koolhydraten
- 99.5 g
- Vetten
- 2 g
- Vezels
- 8 g
Alternatieve recepten
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72 godz.
Chutney de poires
55min
Sirop de vin chaud
8h 45min
Pâté de campagne au foie gras
48j
Chutney de canneberges
1h
Rillettes de porc au cidre
2h
Pâté périgourdin
48j
Terrine de poulet aux pistaches
1h 15 min
Confiture légère cerise-fraise
40min
Confit d'oignons rouges
4h
Gelée de sureau
50min
Confiture de vin aux épices
12h