Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 350 g de lait
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- ½ bouquet de verveine
- 4 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de lait en poudre
- 1 c. à soupe bombée de fécule de maïs
Le jour même
- 300 g de poires, en cubes
- 50 g de cassonade
- 35 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 3 étoiles de badiane
- 2 gousses de cardamome
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- 500 g d'eau
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2163 kJ / 517 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 28 g
Alternatieve recepten
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Marrons glacés
72 Std.
Crackers aux crevettes
30 Min
Pêche pochée au thym
3h 20min
Glace à l'oseille
3h 20min
Pâtes de poires à la fève tonka
13 godz. 40 min
Bouchées de pannacotta d'artichaut sur biscuits aux noix
5h 45min
Mousse de foies de volaille aux fruits secs
7h 30min
Mousse de foies de volaille aux pistaches
24h 20min
Soupe de poire au vin rouge
20min
Soufflé glacé au Grand Marnier®
3 Std. 15 Min
Babas au rhum et fruits rouges
4h