Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La veille
- 350 g de lait
- 150 g de crème liquide 30-40% m.g.
- ½ bouquet de verveine
- 4 jaunes d'œufs
- 100 g de sucre en poudre
- 1 c. à soupe de lait en poudre
- 1 c. à soupe bombée de fécule de maïs
Le jour même
- 300 g de poires, en cubes
- 50 g de cassonade
- 35 g de beurre demi-sel, en morceaux
- 3 étoiles de badiane
- 500 g d'eau
- 2 capsules de cardamome
- 1 c. à café de cannelle en poudre
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 2163 kJ / 517 kcal
- Eiwitten
- 8 g
- Koolhydraten
- 57 g
- Vetten
- 28 g
Alternatieve recepten
Nage de moules, poireaux et champignons au curcuma
55 Min
Sole, topinambours et épices
55 Min
Anneaux de calamar au vin rouge
1 Std.
Flan à la farine de châtaigne
12h 50min
Glace à la verveine et coulis de framboises
16h 30min
Orange curd
6 godz. 25 min
Clafoutis abricot, chèvre et amandes
40 Min
Nougat glacé aux fruits de la Passion, coulis de papaye
12h 35min
Glace à l'estragon
12 Std.
Nougat glacé au poivre de Sichuan
12 godz. 25 min
Îles flottantes, crème à la menthe
2 godz. 10 min
Compotée de poires, roquefort et granola salé
1 Std. 10 Min