Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
La crème fouettée au raifort
- 150 g de crème liquide 35% m.g., très froide
- 2 c. à soupe de raifort
La crème de laitue
- 50 g de blanc de poireau, coupé en morceaux
- 2 gousses d'ail
- 10 g de beurre
- 750 g d'eau
- 150 g de lait
- 110 g de riz
- 180 g de feuilles de laitue
- 10 g de crème liquide 35% m.g.
- 2 pincées de sel, à ajuster en fonction des goûts
- 2 pincées de poivre moulu, à ajuster en fonction des goûts
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1433.8 kJ / 342.3 kcal
- Eiwitten
- 6.8 g
- Koolhydraten
- 39.5 g
- Vetten
- 16.8 g
- Verzadigd vet
- 11.5 g
- Vezels
- 3.3 g
- Natrium
- 321.5 mg
Alternatieve recepten
Soupe de laitue
35min
Velouté de champignons, croquettes de haddock
1h 15 min
Velouté carottes, navets et chorizo
25 min
Velouté d'endive
35min
Soupe des hortillons
1h 15 min
Velouté de betterave au lait de coco
40 min
Soupe de poireaux au thym et au fromage frais
40 min
Velours d'endive à l'orange
35min
Velouté d'asperges noisetté
1h 5min
Crème de mâche, brocoli vapeur et sauce aux olives noires
45 min
Crème d'épinards
35min
Soupe froide de tomates et fenouil
2h 20min