![Soupe de fruits au muscat de beaumes-de-venise Soupe de fruits au muscat de beaumes-de-venise](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/E61A7E17-FD6F-42F5-9494-8A5F5C94AC79/Derivates/187a94d6-e69a-4bd8-9f7a-21417bd7d5ae.jpg)
Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 200 g d'eau
- 50 g de sucre en poudre
- 1 pincée de vanille en poudre
- 100 g de jus de raisin blanc
- 270 - 300 g de pêches, en morceaux
- 6 - 8 brins de feuilles de basilic frais
- 250 g de fraises, coupées en quatre
- 200 g de framboises
- 50 g de groseilles rouges
- 100 g de myrtilles
- 200 g de muscat de beaumes-de-venise
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 531.3 kJ / 126.1 kcal
- Eiwitten
- 1.1 g
- Koolhydraten
- 19 g
- Vetten
- 0.4 g
- Verzadigd vet
- 0 g
- Vezels
- 3.1 g
- Natrium
- 4.5 mg
In Collecties
Alternatieve recepten
Gaspacho d'avocat au citron vert
15min
Velouté de framboises au lait ribot
10min
Salade de petits pois, poulpe, tomates et olives
25 Min
Tartare de sardine sur fonds d’artichaut
45min
Soupe fraise-melon à la crème de cassis
2h 10min
Sorbet au citron et au limoncello
4 Std. 10 Min
Parfait glacé citron vert et coriandre
12h 30min
Fonds d’artichauts au brocciu, pousses d’épinards aux noisettes
30 Min
Carpaccio de saint-jacques aux agrumes
20 Min
Eclosion sur son lit de verdure (zone 7)
1h 30min
Asperges à la flamande
25 Min
Asperges tièdes en salade et œuf poché
1h