Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de noisettes décortiquées
- 180 g de foies de volaille, coupés en morceaux de 3 cm
- ½ c. à café de cinq-épices
- du sel
- du poivre moulu
- 2 œufs
- 150 g de crème liquide
- 10 g de beurre
- 1000 g d'eau
Le jus aigre-doux
- 60 g de porto rouge
- 20 g de vinaigre de cidre
- 10 g de beurre
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1500 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Terrine de foies de volaille au porto
5h 50min
Terrine bressane
24h
Quenelles nature sauce nantua
3 Std. 40 Min
Cervelle de canuts
12 Std.
Terrine aux restes de viande
13 godz. 15 min
Saucisson brioché
2h 50min
Délice de foies au riesling
2h 50min
Saucisson brioché de Lyon
3h 25min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15 min.
Sauce gribiche
15min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55min
Tarte à la praline
3h 20min