Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de noisettes décortiquées
- 180 g de foies de volaille, coupés en morceaux de 3 cm
- ½ c. à café de cinq-épices
- du sel
- du poivre moulu
- 2 œufs
- 150 g de crème liquide
- 10 g de beurre
- 1000 g d'eau
Le jus aigre-doux
- 60 g de porto rouge
- 20 g de vinaigre de cidre
- 10 g de beurre
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1500 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15min
Farçou
2u. 20min
Cake aux blettes, au lard et aux pruneaux
1h 30min
Saucisson brioché de Lyon
3 Std. 25 Min
Terrine courgette-basilic et concassée de tomates
5h 30min
Terrine de poissons aux légumes
6h 30min
Velouté aux cosses de petits pois
35min
Quenelles nature sauce nantua
3 Std. 40 Min
Petits flans de courgette, pecorino, pancetta et basilic
50min
Marrons au sirop
1h 20min
Délice de foies au riesling
2 godz. 50 min
Papeton d'aubergine et son coulis de tomates
2h