Moeilijkheidsgraad
De meeste van onze recepten zijn eenvoudig. Sommige vragen wat meer van u: deze zijn als gemiddeld of gevorderd beoordeeld en kunnen wat meer tijd kosten.
Voorbereidingstijd
Dit is hoeveel tijd u nodig hebt om deze maaltijd te bereiden.
Totale tijd
Dit is hoe lang het duurt om deze maaltijd van het begin tot het eind te maken: marineren, bakken, afkoelen enz.
Portie
Dit toont het aantal porties dat dit recept maakt.
Ingrediënten
- 50 g de noisettes décortiquées
- 180 g de foies de volaille, coupés en morceaux de 3 cm
- ½ c. à café de cinq-épices
- du sel
- du poivre moulu
- 2 œufs
- 150 g de crème liquide
- 10 g de beurre
- 1000 g d'eau
Le jus aigre-doux
- 60 g de porto rouge
- 20 g de vinaigre de cidre
- 10 g de beurre
- du sel
- du poivre moulu
- Voeding
- per 1 portion
- Calorieën
- 1500 kJ / 360 kcal
- Eiwitten
- 15 g
- Koolhydraten
- 5 g
- Vetten
- 29 g
In Collecties
Alternatieve recepten
Gelée de coing
1h
Pâté de campagne aux baies de genièvre
24h
Terrine de porc aux fruits secs et aux épices douces
72h
Pâté aux figues
50h 25 min
Pâte de coings
1h 45min
Rognons de veau sauce madère
20min
Terrine de campagne
4 godz. 30 min
Saucisson brioché de Lyon
3 Std. 25 Min
Quenelles nature sauce nantua
3 Std. 40 Min
Gâteau de foie de volaille et coulis de tomate aux olives
1h 15min
Saucisson de Lyon à la sauce beaujolaise
55min
Sauce gribiche
15min